28.11.2019

Too good to go uygulamasi nedir?

Merhaba, size yine super bir bilgi ile geldim. Dunya’da israfi önlemek icin yapilmis, harika bir uygulama. Bu uygulama ile gecen ay tanismistim ama inceleme firsatim olmamisti malum kosturmacadan. Biraz inceleyip bir iki kisininde kullandigini duyunca bahsetmek istedim.

 Uygulama anlasmali marketler, ekmekciler, magazalar, cicek dukkanlari, sushiciler vs vs bir cok urunun cope atilmamasi, israf olmamasi icin uygun fiyata uygulama uzerinden anlasmali magazalardan satis yapiliyor. 

Siz bir sushi yada pasta, yada bir kasa sebze, bir kasa meyveyi 20€ vereceginize 3 yada 4€ ya alabiliyorsunuz. 😮
Kredi kartinizla sepetinizdeki urunu satin aldiktan sonra rezerve edilen saatte gidip aplikasyonu gostererek  telefonunuzdan alabiliyorsunuz. 

Bunu ogrenciler genelde kullaniyormus cok begendim ama henuz test etmedim. 😃👍🏻 mesela bir buket cicek harika arajmanli bu cicek iki uc gun sonra vitrine koyulmayacak ama atilmamasi icin bu uygulama uzerinden 15€ yerine 3€ ya uygulamadaki yazan saate gore siparis verip aliyorsunuz. 

Mesela vitrine hergun taze pasta koymak zorunda olan bir pastaneci 3 gun sonra koyamayacagi pastayi ama yenilebilir durumdaki halde cok dusuk miktarda alabiliyorsunuz. Mesela jardiland da bahce ve ev ciceklerini 30€ yerine 3,9€ a koyuldugunu gordum. Cok guzel.

 Ah birde size verilen seyler supriz oluyor icinde ne olacagini bilmiyorsunuz. mesela bir ekmekçiden domuz jambonlu sandviç geldiyse bunu yiyemeyeceginizden sokakta onu yiyen musluman olmayan birine verebilirsiniz mesela 🤷🏻‍♀️Bir cok ornek var bununla ilgili ve kullananlar instagram sayfasinda paylasmis 😉 ordan da inceleyebilirsiniz. En alttaki taglarada tiklayarak orneklere bakabilirsiniz. Eklemek isteyen, tecrube eden, yada yanlislik varsa yorumlarda yazabilir 🤗Uygulama bir kac ulkede var. Arkadaslariniza tavsiye edebilirsiniz yazimi paylasarak 😃Tavsiye etmesi benden denemesi sizden. 🥰 #fransaligelindentavsiye #toogoodtogofrance #antigaspi #antigaspillage #antigaspillagealimentaire










Yorum Gönder

Yorumlarinizi direk yazabilirsiniz.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search